Våra tjänster

Svårslagna priser för högkvalitativ tjänst

Utöver att sköta det praktiska i samband med flytten erbjuder vi även flyttstädning samt en rad andra relaterade tjänster. Vi håller konkurrenskraftiga priser och anpassar kostnaden för att matcha uppdraget. Rör det sig om enklare typer av flyttar blir det självklart en lägre kostnad i relation till större och mer komplicerade flyttar. Hör av dig direkt till oss om du är intresserad av att veta mer om våra priser. Vi finns tillgängliga på såväl mail som på telefon och gör vårt bästa att återkomma med svar eller offert så fort som möjligt.

Lämna gärna detaljerade uppgifter

Ju tydligare du är i din offertförfrågan, desto bättre kan vi beräkna vad priset kommer att bli. Ange gärna total yta, antal möbler, antal kartonger, eventuellt speciella förutsättningar som avsaknad av hiss och så vidare. På detta sätt kan vi göra en rak och rimlig offert som inte kommer att skilja sig från slutpriset.

RUT-avdraget sänker priset

Glöm inte att du har möjlighet att få RUT-adrag på samtliga flyttjänster. Detta ligger för närvarande på 50% av den totala arbetskostnaden upp till 25 000 kronor. Vi sköter all byråkrati gällande avdraget och du ser endast det reducerade priset på din faktura.

pengar

Utöver att flytta dina saker kan vi även erbjuda flyttstädning!