Flyttransport till, från och inom Sollentuna

Din lokala flyttfirma

Vi är en flyttfirma som är verksam i Sollentuna och flera andra orter i Stockholmsområdet. Vi har lång erfarenhet av flytt och arbetar alltid snabbt och effektivt och med stor varsamhet. 

nyinflyttat par

Den flytthjälp som just du behöver

Vi ger er stor valfrihet när det gäller lösningar för flytt inom, till eller från Sollentuna – från totalentreprenad till att vi tar hand om enstaka moment.

Vi har gjort det enkelt genom att dela in det i fyra olika val:

1: Vi gör allt = packar, lastar och transporterar samt ställer in och packar upp allt i er nya bostad.

2: Vi packar allt ömtåligt såsom glas, porslin och prydnadsföremål. Vi transporterar och bär in och vi hjälps åt att packa upp.

3: Ni packar själva i det packmaterial som vi tillhandahåller. Vi lastar, transporterar, lossar. Ni packar själva upp.

4: Ni packar med hjälp av eget material. Vi lastar, transporterar och bär in.

Om ni har andra önskemål förutom de som nämns ovan, kontakta oss för mer info.

Flyttstädning

Det ställs stora krav på städningen i samband med en flytt. Vi har genomfört en stor mängd flyttstädningar genom åren och erbjuder denna tjänst till ett mycket förmånligt pris.

Vi arbetar noggrant och effektivt och ser till att alla moment i städningen blir utförda på ett korrekt vis. 

Flexibla betalningsmodeller

Kontakta oss så går vi tillsammans igenom hur vi kan hjälpa er och ger er en offert. Priset baserat på storleken på den typ av bostad ni ska flytta till och från, vilken typ av bostäder det handlar om, om det finns hiss med mera. Våra priser är konkurrenskraftiga och vi ser till att du får valuta för dina pengar genom att utföra flytten snabbt, effektivt och enligt konstens alla regler.

Lägg energin på det nya boendet istället

Att själv ta hand om flytten är ett tungt och hårt jobb. Det tar mycket tid att först packa ner allting, organisera alla möbler och andra saker så att de kommer in i rätt rum i den nya bostaden och sen förstås bärandet. Ner för trappor, in i flyttbilen, ut ur flyttbilen och upp för nya trappor och sen dags att packa upp. 

Om man inte har bra packmaterial, flyttkartonger och en genomtänkt plan är det också lätt hänt att det tar längre tid än beräknat och kan det leda till oväntat höga kostnader.

Anlita en specialiserad flyttfirma vid flytt i Sollentuna

Om du istället tar hjälp av någon som har stor erfarenhet av att flytta kan dessa typer av problem undvikas. Vi hjälper dig!

Hör av er till oss för hjälp med flytten till, från eller inom Sollentuna! Du når oss på telefonnumret här till höger, eller via kontaktformuläret

Välkommen att kontakta oss för mer information och offert!